Welkom.

Dit is de shortlease pagina van de Vitesse Groep. Shortlease is ideaal als je tijdelijk over een vrijwel nieuwe auto wilt beschikken, het combineert het flexibele karakter van een auto en het gemak van het leasen van en auto. Voor een gunstig tarief rijdt u een representatieve, vrijwel nieuwe auto die dagelijks opzegbaar is. De tarieven van shortlease liggen gemiddeld iets hoger dan de traditionele leasecontracten. Bij een leasecontract is voor langere tijd getekend waardoor de kosten dan ook lager liggen, daarentegen zit de beperking in de flexibiliteit van het eerder inleveren. Ook brengt het vroegtijdig ontbinden van een lease contract kosten met zich mee. Een shortlease auto bied hiervoor een uitkomst, deze is het sausje over de lease auto en de huurato.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van mobiliteit zijn inmiddels in de regio uitgegroeid tot een gerenommeerde mobiliteits partner. Wij regelen de auto op maat voor u, of het nu voor de korte periode (shortlease), de langere periode (leasing) of voor een bepaalde tijd voor particuliere klanten (private lease) is. Wij zorgen voor de maximale flexibiliteit van uw wagenpark waar u als klant van profiteert. Als onafhankelijke lease specialist maken wij het u graag gemakkelijk!

 

Wat zijn de voordelen van een short lease auto voor u?  

*   Dezelfde service en dienstverlening als bij leasing.

*   U bepaalt zelf de looptijd.

*   Opzegbaar na 2 maanden.   

*  Jonge en representatieve auto's.

*  De shortlease auto kunt u bij ons altijd omruilen voor een andere ge- wenste klasse (denk aan de vakantie)   

*  Transparantie in voorwaaarden en tarieven.

*  Breng en haal service. 

*  Gebruiksgemak, wij regelen alles voor u. Denk hierbij aan administratie, verzekering, onderhoud, winterbanden, pech onderweg en vervangend ver- voer.   

     


Bel ons direct op: 030 - 251 7020 of email ons op: info@autoleasevitesse.nl


Wie zijn wij?

U zult de sfeer ervaren van een typisch oud-Utrechts bedrijf bij ons, wij doen wat wij zeggen, zonder omwegen. Wanneer u een shortleaseauto bij ons afneemt weet u exact waar u aan toe bent, wij hebben geen kleine lettertjes. U weet exact welke kosten er op u afkomen gedurende de loop- tijd. Wij nemen voor u het werk uit handen, wij gaan op zoek naar de beste shortlease deal voor u. Persoonlijkheid, maatwerk en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dus zoek niet verder en laat u verrassen aan de Koningsweg in Utrecht!