Welkom.

U bevindt zich op de pagina van Auto Lease Vitesse, uw leverancier voor een permanente of tijdelijke auto. Door onze jarenlange expertise op het gebied van leasing zijn inmiddels in de regio uitgegroeid tot een gere- nommeerde lease partner. Wij regelen de auto op maat voor u, of het nu voor de korte periode (shortlease), de langere periode (leasing) of voor een bepaalde tijd voor particuliere klanten (private lease) is. Wij zorgen voor de maximale flexibiliteit van uw wagenpark waar u als klant van profiteert. Als onafhankelijke lease specialist maken wij het u graag gemakkelijk!

Wat zijn de voordelen van een lease auto voor u?  

*  Wij betalen de auto voor 100 %, dus geen aantasting van uw eigen leningscapaciteit en geen vastzetten van uw eigen kapitaal. Een lease auto is fiscaal aantrekkelijk.   

*  De kosten zijn van te voren bekend, alleen de brandstofkosten komen er nog bij. U kunt de maandkosten verlagen door een een aanbetaling te doen.

* U heeft geen restwaarde risico, wel kunt u de auto overnemen na de looptijd tegen een vooraf bekende prijs. 

* Gebruiksgemak, wij regelen alles voor u. Denk hierbij aan administratie, ver- zekering, onderhoud, winterbanden, pech onderweg en vervangend vervoer.   

 

     


Bel ons direct op: 030 - 251 7020 of email ons op: info@autoleasevitesse.nl


 

Wie zijn wij?

U zult de sfeer ervaren van een typisch oud-Utrechts bedrijf bij ons, wij doen wat wij zeggen, zonder omwegen. Wanneer u een auto bij ons leased weet u exact waar u aan toe bent, wij hebben geen kleine lettertjes. U weet exact welke kosten er op u afkomen gedurende de looptijd. U kunt bij ons terecht voor zowel Netto Operational Lease als Full Operatinal Lease, en uiteraard alles wat hier tussen in zit. Wij nemen voor u het werk uit handen, wij gaan op zoek naar de beste lease deal voor u. Persoonlijkheid, maatwerk en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dus zoek niet verder en laat u verrassen aan de Koningsweg in Utrecht!